गांजा पाइक होली में लिरिक्स सॉन्ग नवीनतम भोजपुरी न्यू होली सॉन्ग है जिसे खेसारी लाल यादव ने गाया है। गांजा पाइक होली में सॉन्ग म्यूजिक श्याम सुंदर ने दिया है। गाना पाइक होली में गाने के बोल बोस रामपुरी ने लिखे हैं।
Credits:-
Song:- Ganja Pike Holi Mein
Singer:- Khesari Lal Yadav
Lyrics:- Bose Rampuri
Ganja Pike Holi Mein Lyrics
Leke phichkariya se naiya khewela
Leke phichkariya se naiya khewela
Ki jab ganja pike dale piyawa Maja dewela
Ki jab ganja pike dale badi Maja dewela
Khaye ke fal taza taza dewela
jab ganja pike dale badi Maja dewela
jab ganja pike dale badi Maja dewela
Sara ra Holi haaa… Sara ra Holi haaa
Music….
Sabka marad se sainya achha karela
Beri beri dehiya aaga pachaa padela
Najane kahwase sikhalas tarika
Pura fagunawa ke Lele ba thika
Rato dinawa anda lekha humke Seve la
Ki jab ganja pike dale piyawa Maja dewela
Ki jab ganja pike dale badi Maja dewela
Music…
Chilam chadhake kayike aawe ankh Lal ho
Dat dhake kare Lage murga halal ho
Hole hole Yi hilawe pichkari ke
Dil SE duwa ba sainya khesari ke
Ki josh me boss Sara lahnga bhewela
Ki jab ganja pike dale piyawa Maja dewela
Ki jab ganja pike dale piyawa Maja dewela
गांजा पीके होली में Lyrics In Hindi
लेके फिचकरिया से नईया खेवेल
लेके फिचकरिया से नईया खेवेल
की जब गांजा पीके डाले पियावा माजा देवेला
की जब गांजा पीके डालें बड़ी माजा देवेला
खाए के फल ताजा ताजा देवेला
जब गांजा पीके डालें बड़ी माजा देवेला
जब गांजा पीके डालें बड़ी माजा देवेला
सारा रा होली हा… सारा रा होली हा
संगीत ….
सबका मरद से सैंया आच्छा करेला
बेरी बेरी देहिया आगा पचा पडेला
नाजने कहवासे सिखलस तरिका
पुरा फगुनावा के लेले बा ठीका
रातो दीनवा अंडा लेखा हमके सेवे ला
की जब गांजा पीके डाले पियावा माजा देवेला
की जब गांजा पीके डालें बड़ी माजा देवेला
संगीत…
चिलम चढाके कायके आवे आंख लाल हो
दात धके करे लागे मुर्गा हलाल हो
होले होले यी हिलावे पिचकारी के
दिल से दुआ बा सैंया खेसारी के
की जोश में बोस सारा लहंगा भेवेला
की जब गांजा पीके डालें पियावा माजा देवेला
की जब गांजा पीके डालें पियावा माजा देवेला